Nova vest
Košarka

Sreda, 25.11.2015.

20:43

Srbija bez milosti, + 94 protiv Luksemburga!

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije ostvarila je neverovatno ubedljivu pobedu u Luksemburgu, u 2. kolu kvalifikacija za šampionat Evrope.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Evropske šampionke savladale su domaću selekciju sa šokantnih 132:38 i posle dva meča imaju maksimalan učinak u D grupi.

Iako Marina Maljković nije povela sestre Dabović u Luksemburg, selekcija Srbije odigrala jeod početka do kraja maksimalno i na kraju je ostvarila pobedu sa 94 poena prednosti!

Već posle prvih deset minuta bilo je 25:9, na poluvremenu su naše košarkašice vodile sa 59:19, a ni u nastavku se nisu zaustavljale.

Na kraju je ostvarena izuzetno ubedljiva pobeda, a najbolja u sastavu Srbije bila je Sonja Petrović sa 28 poena, 3 skoka i 4 asistencije. Jelena Milovanović dodala je 18 poena i 6 skokova, Aleksandra Crvendakić imala je 18 poena i 5 skokova, advocifrene su još bile Krnjić (11), Ajduković (11), Čađo (10) i Topuzović (10). Na drugoj strani po 7 poena ubacile su Mejnadir, Mosong i Heting.

Naredni meč Srbija igra 20. februara naredne godine protiv Ukrajine u gostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d