Nova vest
Košarka

Utorak, 24.11.2015.

23:04

Partizan gostovao kod Lončara u Kragujevcu

Košarkaši Partizana gostovali su u Kragujevcu na poziv Nikole Lončara, nekadašnjeg kapitena crno-belih, a sada predsednika obnovljenog KKK Radnički.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Bila je to prilika da neporaženi lider II lige zapad navijačima u svom gradu pruži vrhunsku predstavu protiv najtrofejnijeg kluba u zemlji.

KK Partizan NIS je sa zadovoljstvom prihvatio poziv, navodi se na zvaničnom sajtu, a trener Petar Božić ukazao je priliku svim raspoloživim igračima.

"Partizan je ispoštovao Kragujevčane i našao vremena da u ne lakoj sezoni za njih dođu i odigraju meč, dobar meč. Za nas je najvažnije da se nismo obrukali kao nov i mlad klub. Nadam se da će ovo postati praksa u budućnosti", izjavio je Lončar.

Meč bez rezultatskog značaja je završen rezultatom 81:61 za Partizan, uz obilje lepih i atraktivnih poteza.

"Drago mi je što je jedan veliki košarkaš izražio želju da pomogne svom matičnom klubu i, poznajući Lokija, siguran sam da će on to izgurati do kraja. Takođe, ubeđen sam da će za neku godinu Partizan ovde dolaziti da igra prvenstvenu utakmicu, a ne samo prijateljsku", rekao je čelnik Partizana Miroslav Berić.

Revijalna utakmica:
KKK Radnički – KK Partizan 61:81 (9:19, 22:19, 17:22, 13:21)
Hala Jezero, 2.000 gledalaca

KKK Radnički: Tomašević, Simić, Mitrović 1, Knežević 9, Vasilić 3, Milosavljević 11, Glišović 6, Nikolić, Ristanović, Nikolić, Arnaut 17, Šamanović 14

KK Partizan: Cvetković 3, Aranitović 5, Džons 4, Marinković 5, Petrov 2, Vitkovac 16, Džumić 4, Koprivica 9, Perović 4, Magdevski 5, Milutinović 3, Glišić 7, Vrabac 4, Vilson, Anđušić 10

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve