Nova vest
Košarka

Utorak, 13.10.2015.

15:06

Tompson za B92: Bio sam nervozan, ali vraćam se

Došao je u Crvenu zvezdu kao jedan od najboljih igrača Bamberga, šampiona Nemačke, a i pre toga je tri sezone nastupao u Evropi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Povredio se Rajan Tompson pred kraj priprema i navijači crveno-belih još nisu bili u prilici da ga vide u najboljem izdanju.

Ipak, u petominutnom razgovoru za B92 Tompson ističe da postepeno ulazi u ritam, a razgovarali smo i o njegovim prvim utiscima o klubu i gradu, utakmici sa Strazburom i Evroligi...

U četvrtak Zvezda od 19 časova u Kombank areni dočekuje Strazbur na otvaranju Evrolige, a Tompson jedva čeka da istrči pred pune tribine.

“Samo jednom u Belgiji sam igrao pred tolikim brojem ljudi – bilo ih je oko 20 hiljada, pokušavali su da obore jedan rekord. Veliki je pritisak igrati u Zvezdi, mnogo momaka govori o tome, ali spremni smo za izazov, želimo da počnemo pobedom“, kaže 198 cm visoki košarkaš, koji igra na pozicijama beka i krila.

Kompletan razgovor sa Rajanom Tompsonom pročitajte OVDE.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve