Nova vest
Košarka

Petak, 09.10.2015.

16:19

Lukajić: Laktaši su za Partizan domaći teren

Trener Igokee Željko Lukajić izjavio je da je Partizan klub velike tradicije, bez obzira na probleme sa kojima se suočava ove sezone.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Lukajić je istakao i da očekuje izuzetno tešku utakmicu koja se igra u subotu od 17 časova u Laktašima u okviru četvrtog kola ABA lige.

“Sigurno da Partizan nije u situaciji u kojoj je bio poslednjih godina kada je bio favorit za osvajanje lige”, rekao je Lukajić.

S druge strane, Partizan je Partizan, tim koji ima tradiciju, zna da pobedi i koji će sigurno imati prednost domaćeg terena ovde u Laktašima, jer je i to istorija pokazala”, dodao je Lukajić.

Lukajić je dodao da Partizan poseduje mladost i energiju, ali i iskustvo na centarskim pozicijama. Kao otežavajuću okolonost za njegov tim istakao je to što ‘crno-beli’ dolaze bez opterećenja i imperative pobede.

Iz svake utakmice u utakmicu rastu, a sigurno da mi svi razmišljamo na način da želimo da odigramo što bolju i da dodjemo do pobede. Ono što ja tražim jeste da iz odbrane, energije i želje dolazimo do rezultata, jer to je naš zadatak i treba da bude naše glavno oružje”, rekao je Lukajić.

Krilni centar Igor Kesar izjavio je da je jaka odbrana ključ uspeha protiv Partizana.

Pobeda protiv Metalca za nas je veliki vetar u ledja i veliki motiv za narednu utakmicu protiv Partizana. To je mlada i talentovana ekipa potkovana iskustvom ispod koša, ali bez obzira na to mi idemo na pobedu”, rekao je Kesar.

Igokea je trenutno na četvrtom mestu tabele regionalnog takmičenja sa dve pobede i jednim porazom, dok Partizan drži 11. poziciju sa obrnutim skorom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve