Nova vest
Košarka

Petak, 09.10.2015.

15:06

Božić: Samo jedna obaveza – da damo sve od sebe

Trener Partizana Petar Božić rekao je da će crno-beli učiniti sve da zabeleže pobedu protiv Igokee, iako je ulogu favorita prepustio ekipi iz Laktaša.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Ekipa Igokee je odlično selektirala i kompletirala tim sa dosta iskusnih igrača koji iza sebe imaju mnogo važnih utakmica, što su u prethodnim mečevima i pokazali. U ovom momentu uloga favorita pripada njima, dok mi u ovom trenutku pre svega imamo obavezu da damo sve od sebe, pa i više od toga. Videćemo za kakav će rezultat to biti dovoljno".

Partizan je u utorak u Pioniru posle preokreta savladao makedonski MZT (72:69) i zabeležio prvi trijumf u ABA ligi.

"Glavno je da sve pozitivne stvari koje su proizašle iz pobede protiv MZT-a usmerimo na to da na terenu još bolje radimo upravo ono što nas je dovelo do prve pobede", dodao je Božić.

Kosta Perović, jedan od najiskusnijih igraca u timu Partizana, naglasio je da će meč protiv Igokee biti veoma težak, ali i da dolazi u dobrom momentu, posebno nakon pobede protiv MZT-a.

"Igokea je veoma dobra ekipa koja igra dosta brzo, sa dobrim protokom lopte i velikom agresivnošću. Svi igrači u petorci mogu da zaprete i šutem za tri poena i prodorom, tako da moramo odigrati maksimalno oprezno i borbeno ukoliko mislimo da im se suprotstavimo na pravi način", rekao je Perović.

Utakmica između Igokee i Partizana igra se u subotu od 17 sati u Laktašima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve