Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.10.2015.

21:11

Radonjić: Moram da budem zadovoljan

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je njegova ekipa imala malo vremena da se pripremi za meč sa Tajfunom, ali je zadovljan pristupom svojih igrača.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Aktuelni šampin slavio je u Pioniru pred nešto više od 1.500 gledalaca rezultatom 113:66 i zadržao maksimalan učinak posle četiri kola.

"Dobar odnos od starta, iako smo u sredu uveče stigli iz Zadra. Nije bilo vremena za pripremu, prioritet je bio da smo svesni da ćemo dobrim odnosom imati dobru igru, to je bilo od prvog do poslednjeg minuta."

S obzirom na probleme sa povredama, Radonjić je rekao da je zadovoljan jer je njegova ekipa do sad ostvarila sve pobede.

„Zbog velikog broja problema sa povredama i bolešću, to se nastavilo pred početak lige, trebalo je ostati dovoljno dobar da iz ovoga izađemo na najbezbolniji način. Imamo četiri pobede, moram da budem zadovoljan, posebno jer ne radimo i dalje svi zajedno. Uz nasu želju da budemo dobri došli smo do pobede, ritam je naporan, čeka nas Cedevita, pa Evroliga. Naša želja je bez obzira na sve da damo doprinos da budemo bolji. Radili smo kao da su svi tu, bez opravdanja, tako smo i došli do ovoga“, rekao je Radonjić.

Radonjić ističe da slika ekipe posle mečeva sa Zadrom i Tajfunom nije realna. Naredni meč Zvezda igra sa Cedevitom.

„Zadar nije realna slika, a ni ovo. Svestan sam situacije u kojoj se nalazimo, dajemo sve od sebe da budemo bolji. Nerealno je da izgledamo dobro u Zadru posle onakvog izdanja posle Budućnosti. Idemo, pa ćemo videti kako dalje sve izgledati“, rekao je Radonjić, a potom se osrvnuo na potencijalna pojačanja.

„Tejić će sledece nedelje početi sa treninzima, kondicionim. Dangubić pauzira četiri nedelje, srećom nije ozbiljna povreda, pauza koja nije velika, ali u ovom trenutku imamo problema. Želimo da dovedemo igrača koji će da pojača tim, ne nekog da bismo ga samo doveli, odlično smo uradili sa Simonovićem, da nismo, imali bismo dva-tri poraza“, rekao je Radonjić.

"Najvažniji je bio pristup, odigrali smo na dobrom nivou, sa dobrom odbranom i lakim poenima i zasluženo pobedili. Pre sezone bilo je Evropsko prvenstvo, i odatle je proisteklo samopouzdanje, a i ne samo to, već i mnogo vrednog rada. Na meni je da sve više radim i jos više napredujem“, rekao je Rebić koji je meč završio sa po 10 poena i asistencija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve