Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.10.2015.

18:25

Metalac imenovao privremenog trenera

KK Metalac iz Valjeva imenovao je Vladimira Miškovića, dosadašnjeg trenera juniorskog tima, za privremenog šefa stručnog štaba, saopšteno je na sajtu kluba.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

Mišković (37) će Metalac voditi u subotu na utakmici četvrtog kola Jadranske lige protiv Sutjeske u Nikšiću,a potom će rukovodstvo kluba odlučiti da li će on ostati trener ili će do tada angažovati stručnjaka koji nije iz Valjeva.

Vladimir Đokić je podneo ostavku posle poraza od Igokee u Valjevu, a nastojanja rukovodstva i pojedinih igrača da se predomisli nisu urodila plodom.

Mišković (37) je igrao i u nekoliko prvoligaških erkipa u SRJ, a Metalac je već vodio 2013. u Superligi Srbije i osam kola u KLS, u sezoni 2013/2014. godine. Nasledio je Milovana Stepandića, a posle njegove smene u klub je došao Siniša Matić, posle koga je angažovan Vladimir Đokić.

Metalac je u Jadranskoj ligi na startu pobedio Partitan, prvi put posle 1974. godine, a potom su usledili ubedljivi porazi od MZT-a i Igokee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve