Nova vest
Košarka

Četvrtak, 08.10.2015.

09:19

BL: Savanović odličan, Milosavljević solidan

Srpski košarkaši Duško Savanović i Dragan Milosavljević imali su zapažene partije u pobedama svojih timova u drugom kolu Bundeslige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Getty Images

Savanović je upisao 16 poena i dva skoka u pobedi Bajerna nad Hagenom sa 97:82, a minhenski tim je tako došao do drugog trijumfa ove sezone.

Bolji od Savanovića u pobedničkom timu bio je samo Džon Brajant sa 19 poena i šest skokova, dok se na drugoj strani istakao Adam Hes sa 24 poena.

Košarkaši Albe pobedili su Getingen sa 88:63, a Milosavljević je za 23 minuta na terenu upisao 11 poena, uz jedan skok i tri asistencije.

Najbolji među izabranicima Saše Obradovića u drugom trijumfu ove sezone bio je Nils Gifaj sa 14 poena i osam skokova, dok su Džordan Tejlov, Vil Čeri i Aleks King dodali po 12 poena.

Kod Getingena, Harper Kamp je imao 16 poena, jedan više od Matisa Meningofa.

Ostali srpski košarkaši u Bundesligi nisu bili jednako zapaženi kao Savanović i Milosavljević.

Nemanja Aleksandrov je postigao četiri poena i imao osam skokova u pobedi Oldeburga nad Fraportom sa 82:80. Aleksandar Nađfeji je upisao tri poena, a njegov Tibingen je izgubio od Ludvigsburga sa 76:65.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve