Nova vest
Košarka

Utorak, 06.10.2015.

23:05

Božić: Igrali smo muški u drugom poluvremenu

Trener košarkaša Partizana Petar Božić rekao je da je njegova ekipa odgriala muški u drugom poluvremenu meča sa MZT i zbog toga ostvarila pobedu.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Crno-beli su ostvarili prvu pobedu u regionalnom takmičenju rezultatom 72:69 u trećem kolu ABA lige. To je ujedno bio i prvi trijumf novog trenera Božića.

"Posle dva poraza došao nam je MZT koji je jak na svim pozicijama i ekipa puna samopouzdanja. Hvala publici koja nas je bodrila sve vreme."

"Drugo poluvreme smo odigrali muški i to je nivo koji želimo da održavamo, a ne da tako igramo samo na trenutke. Sigurno je da ce nam ovo biti veliki podsticaj", rekao je Božić i istakao da se još ništa ne zna u vezi sa potencijalnim pojačanjima.

"Ništa se konkretno ne zna o pojačanjima, okolnosti i mogućnosti diktiraju neke stvari, trudimo se da nađemo najbolje rešenje, a za to treba vremena“, rekao je Božić.

Partizan u sledećem kolu gostuje ekipi Igokee.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve