Nova vest
Košarka

Nedelja, 04.10.2015.

11:09

Mega desetkovana na Partizan

Trener Mega Leksa Dejan Milojević kaže da meč sa Partizanom dolazi u vrlo teškom trenutku za njegov tim zbog loše kadrovske situacije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

“Imamo mnogo problema. Nikola Ivanović sigurno neće igrati, uz Zagorca i Kabu, dok je Janković pod velikim znakom pitanja i velike su šanse da će i on preskočiti utakmicu. Ovako veliki peh sa povredama možemo da prebrodimo samo maksimalnim zalaganjem u odbrani i da preko nje gradimo put do pobede“.

“Situacija jeste teška, pogotovo kada govorimo o najmlađoj ekipi ABA lige. Ipak, po nepisanom pravilu, baš u takvim okolnostima iskoči neko drugi i odigra odličan meč, a u našem timu je dosta igrača koji imaju kvalitet to da urade“, kaže Milojević i dodaje:

“Partizan je kasno kompletirao tim i sigurno da mu treba još vremena za uigravanje. Ali na gostovanju u Valjevu pokazao je da će igrati dobru i čvrstu košarku zbog čega očekujem veoma tvrd i neizvestan meč. Verujem da će tribine biti ispunjene do poslednjeg mesta i da publika u Sremskoj Mitrovici neće propustiti priliku da uživa u odličnoj košarci".

Plej Mega Leksa Ognjen Jaramaz kaže da će se ekipa potruditi da zbije redove.

“Mislim da smo odigrali dobru utakmicu na startu sezone, koju smo nažalost izgubili. Daleko veći problem predstavlja teška povreda Radeta Zagorca koji će biti van terena tri meseca. Rade je naš kapiten i ima izuzetan doprinos na terenu. Kakva god da bude situacija sa povredama, verujem da imamo talentovan i kvalitetan tim da nadomestimo izostanke. Skupićemo se i potruditi da odigramo što bolji meč u nedelju kako bi publika u Sremskoj Mitrovici uživala u košarci. Nadam se najboljem mogućem ishodu, pobedi".

Utakmica je na programu u nedelju od 17 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

60 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve