Nova vest
Košarka

Petak, 02.10.2015.

20:10

Mega na udaru Engleza: Najgori dres u istoriji

Košarkaški klub Mega Leks našao se na udaru engleskog Mirora koji je garnituru dresova nazvao jednom od najružnijih u istoriji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Miror je na svom sajtu naveo da su tokom godina viđeni mnogi ružni dresovi, ali da je Megin ipak nešto posebno.

„Srpski košarkaški tim Mega Leks možda je dodao garnituru velikoj paleti ružnih dresova. U stvari, možda su pronašli najgoru kombinaciju boja – nenadmašni komplet u svojim bombastično zaslepljujućim nijansama. Ozbiljno, samo pogledajte tu drečavu roze sa zelenim brojevima“, stoji na sajtu „mirror.co.uk.“

Ipak, već u nastavu stav o lepoti dresa pomalo je promenjen.

„Na prvi pogled, mislili smo da je gnusne boje. Međutim, nekako nam je prirastao – sigurno neće biti neprepoznatljivi. Ovo ističe prepoznatljivost kao umetničku formu, stvarno to čini. Ima nešto čudno lepo u tome. Pošteno, Mega Leks – možda ova garnitura dresova i nije toliko loša“, dodaje se u tekstu.

.

Nesvakidašnju boju dresova najavio je i Miško Ražnatović koji je istakao da svi ponesu naočare za sunce, kako bi lakše gledali utakmicu.

„Važno upozorenje – mole se svi gledaoci sutrašnje utakmice CZ - Mega da ponesu naočare za sunce ili druga sredstva za zaštitu vida“, napisao je Ražnatović na Tviteru.

Boja dresova u kojima Mega nastupa u gostima je takva da se dresovi u kojima je nastupala u Kraljevu smatraju izrazito tamnim i neupadljivim, dodao je poznati menadžer.

Originalnu vest pogledajte OVDE.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

115 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve