Nova vest
Košarka

Petak, 04.09.2015.

19:43

Tompson: Jedva čekam da zaigram

Novi igrač Crvene zvezde Rajan Tomspon kaže da jedva čeka da zaigra u atmoferi koju prave navijači Crvene zvezde, kao i da je atmosfera u timu izvanredna.

Izvor:

Autor:

Default images
kkcrvenazvezda.rs

Amerikanac je treće pojačanje kluba sa Malog Kalemegdana, posle Grka Sofoklisa Skorcanitisa i Izraelca Kevina Mehela

"Gledajući snimke utakmica Crvene zvezde iz prošle sezone, ono što mi je brzo privuklo pažnju je fantastična podrška sa tribina. U nekim drugim sredinama i ligama o takvoj podršci možete samo da sanjate. Uz izazov igranja u Evroligi i mogućnosti da se borim za najviše ciljeve, ne mogu da dočekam da budem deo takve atmosfere, da vidim pune tribine onako vatrenih i temperamentnih navijača", kaže Tomspon.

Crveno beli su u prvoj kontrolnoj utakmici pobedili rumunskog prvoligaša ekipu U-Banka rezultatom 67:65, uz debi Sofoklisa Skorcanitisa i poslednjeg novajlije, a novi ispit imaće sedmog septembra protiv Temišvara u Rumuniji.

"Atmosfera u timu je izvanredna. Moram da priznam da sam počeo da učim i neke srpske reči. Ono što su me prvo naučili saigrači je „Hocemo pune tribine“, dodao je uz osmeh Tompson zbog poteškoća prilikom izgovaranja slova Ć, "Zato ljudi, pomozite nam. Napunite dvoranu u svakoj prilici. Nema igrača na svetu kome to ne znači, ko u takvom okruženju ne daje i više nego što može da pruži".

KK Crvena zvezda Telekom od 1. septembra nastavio je sa akcijom prodaje sezonskih ulaznica, uz koju svaki kupac dobija i člnasku kartu 'Zvezdaš'.

Osim u prostorijama kluba na Malom Kalmegdanu (radno vreme pon-petak od 10-20, i subota od 10-18), a sezonske ulaznice mogu se kupiti putem interneta.

Vlasnici pretplatnih karata iz prošle sezone imaju popust u iznosu od 900 dinara. Takođe, godišnje ulaznice za sezonu 2015/2016 će osim gotovinom moći da se plaćaju i platnim karticama, a za vlasnike kreditnih kartica Komercijalne banke i Banke Inteza omogućena je kupovina na tri ili šest mesečnih rata i to bez kamate.

Sa Malog Kalemegdana posebno ističu da se kupovinom sezonskih ulaznica na najdirektniji i najkonkretniji način finansijski može pomoći klubu, da i u narednoj sezoni beleži vrhunske sportske rezultate i osvaja trofeje.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve