Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 24.08.2015.

20:50

Rajan Tompson novo pojačanje Zvezde!

Američki košarkaš Rajan Tompson je treće pojačanje Crvene zvezde pred start nove sezone, potvrdio je njegov menadžer Miško Ražnatović.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty images

Tompson ima 27 godina, visok je 198 centimetara, igra na pozicijama dva i tri, a prošle sezone nastupao je za Bamberg sa kojim je osvojio titulu u Bundesligi.

Na 17 utakmica u Evrokupu prošle sezone imao je prosečno 10,7 poena uz 53% šuta za dva i 37,5% za tri poena. Njegov brat Džejson Tompson je ovog leta postao član šampiona NBA lige Golden Stejt Voriorsa.

Pre Tompsona, šampion Srbije i ABA lige doveo je tandem centara – Stefana Nastića i Sofoklisa Skorcanitisa, a prema saznajima B92 crveno-beli će do kraja prelaznog roka angažovati još samo igrača na poziciji jedan.

Iako je sa Entonijem Džordanom Prajsom praktično sve bilo dogovoreno, sam igrač je odlučio da sačeka NBA ponudu, a crveno-beli su se okrenuli drugim opcijama.

Crveno-beli će u utorak predstaviti Sofoklisa Skorcanitisa koji je stigao u Beograd u ponedeljak na veoma zanimljiv način.

.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

250 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve