Nova vest
Košarka

Utorak, 04.08.2015.

23:03

Đorđević o Bobiju: Odmah mi je ishod bio jasan

Selektor srpskih košarkaša Aleksandar Đorđević rekao je da je očekivao da će San Antonio zabraniti Bobanu Marjanoviću da igra na Evrobasketu, prenose “Novosti”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Marjanoviću je njegov novi tim naložio mirovanje i izričito zabranio igranje za nacionalni tim, iako su pregledi pokazali da nema nikakav prelom stopala, već samo otok.

Doskorašnji centar Zvezde je pre nekoliko nedelja obavio lekarske preglede i potpisao ugovor sa Teksašanima, ali je do problema došlo posle izjave pomoćnog trenera ‘crveno-belih’ Velibora Radovića da je Marjanović igrao finalnu seriju sa prelomom stopala.

Đorđević je za Radovićevu izjavu pre nedelju dana rekao da nije slučajna, a i sada je reagovao sa dozom gorčine.

Sve analiziram mnogo dublj, nego što neki misle u svojoj površnoj slici o mojoj malenkosti. Sve ovo što se desilo sa Bobijem je u stilu kada ti neko treći ne dozvoli da radiš ono što voliš. On je izuzet iz grupe momaka, koji sjajno rade i, što je još važnije, zacrtali su zajednički cilj”, rekao je Đorđević za “Večernje novosti”.

Selektor srpskih košarkaša istakao je da od prvog trenutka nije gajio nikakve iluzije da će Sparsi Marjanoviću možda dati zeleno svetlo.

Jasan mi je bio ishod, ali sam samo ćutao i čekao, od trenutka kada je Marjanović morao na dodatne preglede u SAD. Ali, moramo da budemo okrenuti onom što nas čeka. Generalno, svako odluku donosi svojom glavom. I, niko nema pravo da uništi nečiji san. Kao što se mora biti mudar, biti svestan šta je NBA, a šta FIBA”, naglasio je Đorđević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

189 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve