Nova vest
Košarka

Utorak, 28.07.2015.

10:50

Tomašević novi generalni sekretar KSS

Dosadašnji potpredsednik Košarkaškog saveza Srbije Dejan Tomašević biće postavljen na mesto generalnog sekretara te organizacije, prenosi “Sport”.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Tomašević bi na novu funkciju trebalo da stupi po završetku Evropskog prvenstva koje je na program od 5. do 20. septembra.

Proslavljeni srpski košarkaš je poslednjih godina bio potpredsednik zadužen za takmičenja, a na funkciji genseka zameniće Andriju Kleuta, koji je vršilac dužnosti.

Kleut je, inače, potpredsednik Saveza zadužen za marketing, posle povlačenja Vuka Mitrovića, pa će posle Šampionata ‘Starog kontinenta’ u potpunosti moći da se posveti toj funkciji.

Ukoliko dođe do pomenute rokade, potpredsedničko mesto za nacionalna takmičenja, moralo bi adekvatno kadrovski da se reši.

Uz Tomaševića i Kleuta, predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas među najbližim saradnicima ima još dvoje potpredsednika. Igor Rakočević je zadužen za mušku košarku, a Ana Joković za žensku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve