Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.07.2015.

21:59

Ognjen Kuzmić u Panatinaikosu!

Srpski košarkaš Ognjen Kuzmić (25) napustio je NBA i pojačao grčkog velikana Panatinaikos sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: Getty images

Kuzmić se tako pridružio Aleksandru Pavloviću i Miroslavu Raduljici u timu koji će u narednoj sezoni sa klupe voditi selektor Srbije Aleksandar Đorđević.

Momak iz Doboja visok je 213 centimetara, a tokom karijere je igrao za banjalučki Borac, Čelik, dva tima iz Finske, Unikahu i Huventud, pre selidbe u Golden Stejt Voriorse.

Nije dobijao preterano šansu u Ouklendu, ali je prošle sezone bio deo tima koji je postao NBA šampion.

Međutim, Voriorsi ovog leta nisu produžili ugovor sa Kuzmićem koji je bio ograničeni slobodan agent, nije dobio ponudu od nekog drugog NBA ligaša, pa se vratio u Evropu.

Tako ćemo sledeće sezone u grčkoj gledati srpski centarski obračun u velikom atinskom derbiju, jer je novi igrač Olimpijakosa postao Nikola Milutinov.

Panatinaikos će u Evroligi predstojeće sezone igrati u grupi C sa Barselonom, Lokomotivom Kubanj, Žalgirisom, Pinar Karšijakom i Štelmetom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

68 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d