Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 06.07.2015.

00:00

Marjanović: Želim u NBA

Centar Crvene zvezde Telekom Boban Marjanović želi da se okuša u NBA ligi, nakon najbolje sezone u karijeri.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Marjanović je protekle sezone prosečno beležio 16,6 poena uz 10,7 skokova u Evroligi i bio lider takmičenja sa prosečnim indeksom korisnosti 25,7.

"Znam za moguće opcije u Evropi, ali ja želim da igram u NBA ligi. Čekaću i ako se pojavi dobra ponuda želim da se okušam tamo", rekao je Marjanović za Eurohoops.

Marjanović je dominirao protekle sezone u dresu Zvezde, a navodno ga žele Barselona i Anadolu Efes.

"Bilo je lako sa sjajnim saigračima, odličnim trenerom i navijačima. Veoma je važno za igrača kao što sam ja da se takve stvari slože kako bih imao odličnu sezonu. Želim da ostanem na tom nivou, da budem zdrav i mentalno spreman, da se dobro osećam u timu", zaključio je Marjanović.

Centri su veoma tražena "roba" ovog leta u NBA, proteklih dana u centru pažnje bili su Lamarkus Oldridž (izabrao San Antonio), Deandre Džordan (Dalas), Greg Monro (Milvoki), Robin Lopes (Njujork), te Mark Gasol (dobio 108 milona) i sada Roj Hibert (žele ga Lejkersi)

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

105 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve