Nova vest
Košarka

Subota, 04.07.2015.

12:12

Đilas: Đorđević i Maljkovićeva ostaju selektori

Predsednik Košarkaškog saveza Srbije Dragan Đilas najavio je u intervjuu za “Politiku” da će Aleksandar Đorđević i Marina Maljković ostati selektori.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Đorđević je nedavno postao trener Panatinaikosa, pa su zato počele spekulacije da će napustiti klupu ‘Orlova’, ali Đilas to negira i ističe da će on i u naredne četiri godine voditi nacionalni tim.

Prvi čovek srpske košarke takođe je istakao da mu je u planu da se i Maljkovićeva obaveže na saradnju u istom trajanju i potvrdio da košarkašicama po zakonu sleduje po 20.000 evra za zlato na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Rumuniji.

To se podraumeva. Sledeći korak je da produžimo saradnju za još četiri godine sa selektorom Marinom Maljković, a zadovoljstvo mi je da saopštim da je sa Aleksandrom Đorđevićem postignut dogovor. To je garancija da će i posle Rija naše selekcije biti u evropskom i svetskom vrhu”, rekao je Đilas za “Politiku”.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve