Nova vest
Košarka

Petak, 03.07.2015.

14:46

Čović o 600. trofeju SDCZ: To je obaveza

Predsednik KK Crvena zvezda Telekom Nebojša Čović rekao je da svi osvojeni trofeji u prethodnoj sezoni obavezuju da se u narednoj naprave još bolji rezultati.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: kkcrvenazvezda.rs

Osvajanjem pehara namenjenog šampionu Srbije košarkaši Zvezde doneli su 600. trofej Sportskom društvu Crvena zvezda.

Taj uspeh obeležen je danas u prostorijama Sportskog društva. Predsednik Upravnog odbora SD Crvena zvezda Ivan Todorov je predsedniku kluba sa Malog Kalemegdana uručio pehar izrađen specijalno za ovu priliku.

"Veliko mi je zadovoljstvo što sam u ime Košarkaškog kluba Crvena zvezda primio priznanje povodom osvajanja 600. trofeja od osnivanja Zvezde. Moram da se zahvalim ljudima iz sportskog društva i navijačima Zvezde, jer ja nisam čovek koji zaboravlja 2011. godinu i šta se tada sve dešavalo. Imali ste poverenje i strpljenje, nije to bio lak put, ali hvala vam na tome kao i za svu pomoć i razumevanje koju ste imali", rekao je Čović.

Čović je istakao da je uveren u još bolje rezultate, kako njegove ekipe, tako svih klubova na nivou sportskog društva.

"Mi smo ove sezone osvojili gotovo sve, nismo samo Evroligu, što i nije bilo realno očekivati. Objedinili smo sve titule od pionirske do seniorske selekcije, a svi ti trofeji nas obavezuju da u narednoj sezoni napravimo još veći iskorak. Ne volim euforiju, doduše to je dobra energija, ali moramo da budemo realni. Uveren sam da možemo da ostvarimo još bolje rezultate u košarkaškom klubu, ali i na nivou celog sportskog društva", kazao je Čović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

109 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve