Nova vest
Košarka

Utorak, 30.06.2015.

22:18

Hajns: Teo mi stalno priča o Zvezdi

Košarkaš moskovskog CSKA Kajl Hajns izjavio je da je oduševljen atmosferom, koju navijači Partizana i Crvene zvezde prave na utakmicama u Beogradu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Nisam imao priliku da igram protiv Crvene zvezde, ali jesam protiv Partizana, navijači i istorija klubova ovde su fantastični. Moj saigrač je Miloš Teodosić i on mi stalno priča o Zvezdi."

"Klubovi iz Srbije su veoma ambiciozni i imaju sjajne mlade igrače", izjavio je Hajns za Tanjug posle revijalnog meča "Beobasket Stars" u Kombank areni.

On je reprezentaciji Srbije poželeo mnogo uspeha na predstojećem prvenstvu Evrope.

"Znam da će se uskoro igrati Evropsko prvenstvo. Teodosić je sada kapiten i svakako da želim i njemu i celom timu dosta uspeha na predstojećem takmičenju", rekao je Hajns.

Snažni centar očekuje da CSKA i naredne sezone formira snažan tim, jer Moskovljani uvek imaju najviše ambicije.

"Otišao je Soni Vims koji je bio bitan član ekipe prethodnih sezona, ali moramo da nastavimo dalje. Verujem da će tim pronaći snage i odigrati najbolje što ume.
CSKA uvek ima sjajnu ekipu i najviše ambicije",
zaključio je američki košarkaš.

Hajns je tokom karijere nastupao je za italijanski Veroli, nemački Bamberg i Olimpijakos sa kojim je osvojio domaći šampionat i dve titule prvaka Evrope.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve