Nova vest
Košarka

Petak, 29.05.2015.

23:04

LBJ: Kako usporiti Karija? Kao i mene...

LeBron Džejms izjavio je da je nemoguće zaustaviti Stefa Karija, baš kao što je nemoguće zaustaviti i njega.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Beta/AP

LeBronov Klivlend i Karijev Golden Stejt sastaju se ove sezone u velikom finalu NBA lige.

Plej Voriorsa blista tokom cele sezone, osvojio je MVP nagradu i potvrdio je u plej-ofu kada je briljantnim igrama poveo Golden Stejt u prvo finale posle 40 godina.

Iako obe ekipe imaju mnogo odličnih igrača, svi pričaju o duelu Džejmsa i Karija, a LeBron je dao zanimljiv ogovor na pitanje kako usporiti pleja Voriorsa:

„Pa, njega možete usporiti na isti način kao i mene. To je nemoguće“, rekao je Džejms koji ima već četiri MVP nagrada i dva NBA prstena u karijeri.

„Imao sam sreće da četiri puta dobijem MVP nagradu, ali ja sam MVP moje ekipe već dugi niz godina, zbog načina na koji vodim tim i prilazim mečevima. Blagosloven sam što sam osvojio četiri MVP nagrade, ali meni ne trebaju trofeji da bih shvatio šta MVP znači“, dodao je Džejms.

U svakom slučaju očekuje se veliki duel dva momka rođena u istom gradu, a finalna serija počinje narednog petka i prednost domaćeg terena imaće Voriorsi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

70 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve