Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 25.05.2015.

09:31

Radonjić: Lepe uspomene o Pančevu

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da pobedom nad Tamišom želi da ekipa zadrži prvo mesto na tabeli Superlige Srbije.

Izvor:

Autor:

Default images
kkcrvenazvezda.rs

"U timu imamo rovitih igrača, a ovako zgusnut raspored utakmica nam otežava njihov potpun oporavak. U svakom slučaju i u duelu protiv Tamiša u Pančevu idemo na pobedu. Naš cilj do kraja ligaškog dela sezone se zna, a to je da sačuvamo prvo mesto koje će nam u plej-ofu omogućiti prednost domaćeg terena", rekao je Radonjić.

On je istakao da ekipa maksimalno ozbiljno mora da shvati meč protiv Tamiša.

"Želimo da osvojimo nove bodove, ali i da uradimo neke stvari koje ce nam biti značajne za finiš sezone", naveo je crnogorski stručnjak.

Radonjić je tokom igračke karijere nosio dres tadašnjeg pančevačkog Profikolora.

"Bilo je to davne 1993. godine i bilo mi je mnogo lepo u Pančevu. Ono što najviše pamtim su divan grad i divni ljudi, gde sam stekao mnogo prijatelja. Interesantno je da će mi ovo biti prvi zvanični meč u Pančevu od kako sam otišao iz Profikolora. Bila je to zaista dobra sezona za mene i lepe uspomene vezuju za grad, ali baš zbog toga potrudiću se da se moja ekipa u što boljem svetlu pokaže", zaključio je Radonjić.

Utakmica 10. kola Superlige između Tamiša i Crvene zvezde igra se od 19.30 u Pančevu, a tokom dana na programu su i preostali dueli.

Dan otvaraju Metalac i Mega Lkes duelom u Valjevu od 18 časova, zatim Partizan NIS u istom terminu kao i večiti rival čeka FMP iz Železnika, dok kolo zatvaraju Konstantin i Vojvodina od 20 časova.

Košarkaška liga Srbije:

1. Crvena zvezda 9/0
2. Partizan 8/1
3. Metalac 5/4
4. Mega Leks 4/5
5. Vojvodina 4/5
6. FMP 3/6
7. Konstantin 2/7
8. Tamiš 1/8

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve