Nova vest
Košarka

Petak, 22.05.2015.

12:34

DV: Mega protiv nas kao sa Zvezdom

Trener Partizana NIS Duško Vujošević rekao je da očekuje da će Mega Leks biti motivisan protiv njegove ekipe, ali da veruje da je prednost na strani crno-belih.

Izvor:

Autor:

Default images
StarSport

"Čeka nas veoma težak meč. Igraćemo sa nedovoljno oporavljenim (Nikolom) Milutinovom koji je jako važan za našu ekipu. Mega se vratila u formu u kakvoj je bila u dobrom delu sezone. Imali su krizan period na početku srpske lige, koji se poklopio sa dolaskom Korija Vebstera u tim. Taj period je prošao", rekao je Vujošević.

Partizan u subotu od 17.45 gostuje u Sremskoj Mitrovici ekipi Mega Leksa u devetom kolu prvenstva Srbije. Crno-beli do sada u domaćem šampionatu imaju samo jedan poraz, u večitom derbiju protiv Crvene zvezde, dok je Mega Leks zabeležio po četiri pobede i poraza.

"Mega se bori za treću poziciju, jer to mesto donosi učešće u Jadranskoj ligi bez plaćanja kotizacije. Veliki je motiv svih ekipa da zauzmu treću poziciju. Sve to povećava motiv našeg protivnika. Sigurno će se predstaviti protiv Partizana kao protiv protiv Crvene zvezde", kazao je Vujošević. "Mi nosimo to ime Partizana, što je teška obaveza i moramo da ga branimo na dostojanstven način. Ako obe ekipe daju svoj maksimum, mislim da je prednost na strani Partizana, uz sav respekt prema Megi".

Trener Partizana je naveo da očekuje da će Aleksandar Pavlović biti u timu za duel.

"Trebalo bi da bude u sastavu, ali se oprezno priključuje. Povreda je sanirana. Nije potpuno spreman, ali i takav može da da određeni doprinos i verujem da će biti u timu protiv Mege", rekao je Vujošević.

Košarkaš crno-belih Nemanja Bezbradica naveo je da Partizan čeka težak meč u Sremskoj Mitrovici.

"Mega je popravila svoju formu, što najbolje pokazuje poslednja utakmice. Idemo spremni i daćemo sve od sebe da pobedimo", rekao je Bezbradica.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

56 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve