Nova vest
Košarka

Četvrtak, 21.05.2015.

15:25

Pavlović: Samo jedan klub

Košarkaš Partizana Saša Pavlović rekao je da poštuje čelnika Metalca Boška Đukanovića koji želi da ga dovede, ali da za njega postoji samo jedan klub.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

Đukanović je tokom ove sezone želeo Pavlovića u Valjevu, a istu želju izrazio je i prilikom najave da će sledeće za njegov tim igrati Darko Miličić, nekada 2. pik drafta.

"Svi koji me poznaju, pa čak i Boško Đukanović, koga mnogo volim i poštujem, znaju da ovde postoji samo jedan klub za mene", rekao je Pavlović prilikom druženja sa navijačima kod hale Pionir.

Iskusni krilni igrač pauzira od sredine aprila i duela sa Zvezdom u polufinalu ABA lige zbog povrede, ali očekuje uskoro poratak na parket.

"Od tada nisam imao nijedan trening sa kontaktom, ali mislim da će večeras biti prvi takav trening. Nadam se da ću biti sa ekipom već na sledećoj utakmici (Mega Leks u subotu), a ako ne tada, onda na na meču posle toga (FMP u ponedeljak)", rekao je Pavlović.

Partizan ima sedam pobeda u osam kola Superlige Srbije, jednu manje od lidera Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

156 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve