Nova vest
Košarka

Sreda, 20.05.2015.

23:10

Vujošević: Partizan nije Vujošević

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je da je poziv Predraga Mijatovića za pomoć ’crno-belima’ dokaz da je njegov klub institucija.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Mijatović je poslednji u nizu poznatih sportista koji su pozvali sve kojima je crno-bela u srcu da pomogne košarkaškom klubu da se vrati na staze stare slave.

Pre bivšeg napadača Partizana, isto su učinili i njegove kolege Aleksandar Mitrović i Zlatko Zahović, odnosno rukometaš Ivan Dimitrijević.

Apel nekadašnjeg reprezentativca Jugoslavije sa velikim simpatijama dočekan je u Humskoj, a Vujošević izrazio je nadu da će i ostali bivši članovi svih sekcija JSD Partizan prepoznati tešku situaciju košarkaša i priključiti se akciji.

Ta podrška pokazuje koliko je Partizan velika institucija, da Partizan nije Duško Vujošević, i govori koliko je smešna nečija politička odluka da se KK Partizan efemerizuje, odnosno da se na njega stavi tačka. Verujem kad do kraja postanu svesni opasnosti u kojoj se klub nalazi, da će se organizovanoj akciji pomoći priključiti veliki broj bivših igrača, trenera kojima je Partizan ognjište. To što momentalno fudbalski klub ima drukčiji tretman, neće zavarati prave pristalice da prepoznaju šta se sprema košarkaškom klubu. Niti će to biti anestezija da se izvrši konačna eutanazija nad košarkom“, naglasio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve