Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.05.2015.

21:57

Zvezdina ’Revija šampiona’

Košarkaški klub Crvena zvezda pred duel sa FMP-om odlučio je da ’Revijom šampiona’ obeleži sve uspehe mlađih kategorija ’crveno-belih’.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
kkcrvenazvezda.rs

Na parketu „Pionira“ zajedno su se u istom trenutku našle kadetkinje, juniorke, pioniri, kadeti i juniori Zvezde, koji su se okitili titulama šampiona Srbije u svojim kategorijama.

Zvezdine kadetkinje su do trona stigle pobedom u finalu nad ekipom Radivoj Koraž rezultatom 57:47, a njihove starije saigračice su u finalu savladale Partizan sa više nego ubedljivih 93:40. Zanimljivo je istaći da je čak sedam kadetkinja objedinilo medalje namenjene kadetskom i juniorskom prvaku Srbije.

’Crveno-beli’ pioniri osvojili su finalni turnir u Kraljevu, takođe u velikom stilu. Savladali su Partizan u finalu rezultatom 80:68 i na taj način najavili veliku dominaciju Zvezdinih mlađih kategorija.

Kadeti Crvene zvezde su treći put uzastopno postali šampioni Srbije i to na dominantan način, pošto su na finalnom turniru pobeđivali svoje rivale sa prosečnom razlikom od čak 36 poena.

Juniori ’crveno-belih’ su sezonu završili bez poraza i na putu do šampionskog trofeja upisali čak 24 poebede i na taj način došli do zvanja prvaka Srbije posle sedam godina posta.

Na kraju, iz tunela je izašao tim menadžer prvog tima Nebojša Ilić sa trofejem namenjenom prvaku ABA lige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve