Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.05.2015.

20:32

Radonjić: Nisam zadovoljan igrom

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da nije zadovoljan igrom svojih izabranika posle pobede nad FMP-om sa 81:69 u petom kolu Superlige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

’Crveno-beli’ su protiv tima iz Železnika upisali petu pobedu i tako ostali na čelu tabele, sa maksimalnim skorom, koji ima i Partizan.

„Nisam zadovoljan kako smo odigrali. Od prvog minuta se videlo da neće biti lak posao. Olako smo prosuli prednost“, rekao je Radonjić.

U drugom poluvremenu smo odigrali nešto bolje, ali smo ponovo mnogo grešili. Ipak, najvažnije je da smo pobedili. Kvalitet igre mora da bude visok bez obzira na rivala“, dodao je Radonjić.

Radonjić je takođe istakao da se nada da će se centar Majk Cirbes, koji je već nekoliko nedelja van stroja, uskoro pridružiti timu.

Nadamo se da će Majk uskoro biti prisutan na terenu, ritam je žestok, a mnogo toga je već iza nas. Jovića sam odmarao preventivno, verovatno će tako biti i protiv Vojvodine. Cirbes je počeo lagano da trenira, nadam se da će odigrati nekoliko minuta protiv Vojvodine“, naglasio je Radonjić.

Bek Crvene zvezde Čarls Dženkins rekao je da on i saigrači nikako nisu uspevali da pronađu pravi ritam.

Oni su mlad tim željan napretka, igrali su veoma čvrsto u prvom poluvremenu. Kao tim se nismo osećali kako treba na terenu, morali smo da promenimo neke stvari na poluvremenu, da odigramo odbranu i dođemo do poena iz tranzicije. Kada smo to uspeli, odlepili smo se i rešili meč“, naglasio je Dženkins.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve