Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.05.2015.

12:49

"Igrači neshvatljivo ušli na teren"

Trener košarkaša Vojvodine Dušan Alimpijević rekao je da je incident u meču sa FMP-om mogao mnogo da košta njegovu ekipu.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
YTSS

Duel FMP Železnika i Vojvodine u četvrtom kolu Superlige protekao je u senci masovne tuče na parketu u završnici meča.

Tuču je posle koša Vojvodine zapoečo Danilo Ostojić udarivši Aleksandra Bursaća, tuča se od tog trenutka rasplamsala, ali se situacija na kraju nekako smirila.

“Koškanje Ostojića i Bursaća koje je preraslo u incident mislim da nije ništa što se u okviru žara borbe ranije dešavalo i dešavaće se na terenima. Naravno, potrebno je povesti računa da se to izbegne, ali moja zamerka igračima, koju ne mogu da shvatim je to što su ušli sa klupe na teren 55 sekundi pre kraja kod četiri poena prednosti za nas. Praktično dobijenu utakmicu neodgovornim ponašanjem stavili pod upitnik i branili se sa četiri igrača u nezavidnoj poziciji. Đoković je dva puta promašio za tri poena i na kraju smo, ipak, zaslužili pobedu u kojoj je sve bilo najbolje osim ne dostojanstvenog ponašanja“, rekao je Alimpijević za „Večernje novosti“.

Nakon što se situacija smirila, Novosađani su morali meč da završe sa četvoricom igrača na terenu, ali su uspeli da ostvare pobedu 79:72.

Igrači oba tima bili su nervozni tokom cele utakmice, a to je kulminiralo u finišu, na 40 sekundi do kraja – Ostojić i Davidovac isključeni su kod domaćih, a kod gostiju je udaljena cela klupa jer su svi utrčali u teren po izbijanju sukoba.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve