Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 11.05.2015.

08:49

DV: Zvezda? Milutinov nije izdajica

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je za „Večernje novosti“ da ne veruje da će Nikola Milutinov preći u Crvenu zvezdu jer, kako kaže, nije izdajica.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Ovih dana po srpskim medijima spekuliše se da će prvi centar ’crno-belih’ preći u redove najvećeg rivala, ali Vujošević veruje u karakter svog igrača.

Takođe, trener Partizana istakao je da je i ova informacija deo kampanje koja se vodi protiv njegovog kluba.

„Ne verujem u mogućnost takve realizacije zbog njegovog karaktera. Očigledno da se vodi organizovana igra, u kojoj klub nije u mogućnosti da ispuni obaveze prema igračkom kadru, da bi oni istovremeno postali slobodni. Takođe, da se dovođenjem jednog od najkvalitetnijih evropskih centara, odnosno njegovim odvođenjem, zada toreadorski udarac. To se igra na više nivoa i na veoma složen način. Ali, verujem da će klub pronaći mehanizam da zadrži takvog igrača, kao što verujem u karakter Milutinova, koji nije izdajica“, rekao je Vujošević za „Novosti“.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

122 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve