Nova vest
Košarka

Subota, 09.05.2015.

19:34

Opšta tuča u Železniku (VIDEO)

Duel FMP Železnika i Vojvodine u četvrtom kolu Superlige protekao je u senci masovne tuče na parketu u završnici meča.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

Nakon što se situacija smirila, Novosađani su morali meč da završe sa četvoricom igrača na terenu, ali su uspeli da ostvare pobedu 79:72.

Igrači oba tima bili su nervozni tokom cele utakmice, a to je kulminiralo u finišu, na 40 sekundi do kraja – Ostojić i Davidovac isključeni su kod domaćih, a kod gostiju je udaljena cela klupa jer su svi utrčali u teren po izbijanju sukoba.

Tuču je posle koša Vojvodine zapoečo Danilo Ostojić udarivši Aleksandra Bursaća, tuča se od tog trenutka rasplamsala, ali se situacija na kraju nekako smirila.

Timovi su se tokom celog meča smenjivali u vođstvu, a sve do poslednjeg minuta nijedna ekipa nije imala više od pet poena prednosti. U uzbudljivoj završnici bolje se snašla Vojvodina, a najzaslužniji za pobedu bio je Jovan Novak sa 24 poena (7-15 iz igre, 8-9 penali) i 5 skokova.

Pratili su ga Jovišić sa 13 i Radonjić sa 12 poena, dok je kod domaćina najbolji bio Davidovac sa 14 poena (4-7 iz igre, 6-10 penali) i 12 skokova. Šturanović je imao 9 poena i 6 skokova, a Čović 9 poena i 6 asistencija.

Novosađani sada imaju tri pobede i poraz, dok je FMP Železnik na polovičnih 2-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

67 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve