Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 04.05.2015.

17:59

CSKA i Loko korak od polufinala

Košarkaši CSKA i Lokomotive Kubanj nalaze se korak od plasmana u polufinale regionalne VTB lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

CSKA je i u drugom meču deklasirao Astanu 110:60, a Miloš Teodosić je sa ograničenom minutažom postigao 3 poena uz 5 asistencija i 4 ukradene lopte.

Lokomotiva je nadigrala Uniks 89:75 za 2-0 pred meč u Kazanju, a istakao se Entoni Rendolf sa 17 poena i 6 skokova.

Najefikasniji u poedi CSKA bio je Manučar Markoišvili sa 18 poena, 15 je dodao Nando de Kolo uz 7 skokova, 13 je ubacio Aleksandar Kaun uz 6 skokova, dok je fantastičan bio Viktor Hrjapa sa 12 poena, 7 skokova i 6 asistencija.

Jedini raspoloženi u timu Astane bili su Pavel Iljin sa 16 poena i Anton Ponomarev sa 14 poena i 4 skoka. Treći meč igra se u Kazahstanu za tri dana.

Pored Rendolfa, Lokomotiva je u pobedi nad Uniksom imala još petoricu igrača sa dvocifrenim učinkom, po 14 poena su postigli Malkom Dilejni, Evgenij Voronov i Krunoslav Simon, Derik Braun je dodao 12 uz 6 skokova te po 5 asistencija i ukradenih lopti, dok je 11 poena i 7 skokova imao Nikita Kurbanov.

Uniks je predvodio Sergej Bikov sa 16 poena, 9 asistencija i 4 skoka, po 14 poena i 5 skokova imali su Džejms Vajt i Kurtis Džerels, dok je 10 poena ubacio Kit Lengford. Treći meč je takođe za tri dana.

U druga dva četvrtfinalna dvoboja, Zenit i Nižnij Novogord imaju po pobedu pred meč u gradu na Volgi za dva dana, dok će Himki u utorak tražiti drugi trijumf protiv Saratova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

1 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve