Nova vest
Košarka

Utorak, 28.04.2015.

19:49

Real Madrid želi Teodosića

Vicešampion Španije Real Madrid planira da u svoje redove dovede srpskog plejmejkera Miloša Teodosića, prenose lokalni mediji.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Uprava ’Kraljevskog kluba’ zabrinuta je zbog mogućnosti da ovog leta ostane bez dvojice važnih igrača – Serhija Ljulja i njegovog imenjaka Čača Rodrigesa.

Obojica košarkaša trebalo bi sledeće nedelje da igraju u NBA ligi – Hjuston je veoma zainteresovan za Ljulja, dok Rodrigesa prati nekoliko klubova.

Zbog toga je Teodosić prva želja Reala, ali će biti veoma teško ubediti moskovski klub jer je predsednik Andrej Vatutin veliki fan reprezentativca Srbije. Teo je prošle sezone potpisao novi, poboljšani ugovor sa ’Armejcima’ koji mu ističe 2017. godine.

On je jedan od najboljih igrača CSKA ove sezone u Evroligi, u kojoj je odigrao 23 utakmice i prosečno beležio 15 poena i 7,1 asistenciju po meču. U VTB ligi ima prosečno dva poena i jednu asistenciju manje.

Momak iz Valjeva predvodiće šampiona Rusije na Fajnal-foru najjačeg evropskog takmičenja koje je na programu od 14. do 17. maja u Madridu.

Teodosić je u moskovski klub došao 2011. godine iz grčkog Olimpijakosa. Prethodno je igrao za FMP Železnik i Borac iz Čačka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve