Nova vest
Košarka

Utorak, 28.04.2015.

10:18

Vučević: Srbija može do medalje

Na utakmici Crvena zvezda – Cedevita posebni gost bio je Nikola Vučević, jedan od najboljih centara NBA lige.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Getty Images

Košarkaš Orlanda, poznat kao veliki navijač crveno-belih, naišao je na topao prijem publike, a bio je veoma strpljiv i sa osmehom je izlazio u susret mnogima koji su želeli autogram ili zajedničku fotografiju.

Na dvadesetak minuta pred početak meča i mi smo “uhvatili“ Vučevića, a on je bez oklevanja prihvatio razgovor.

Na raspolaganju smo imali svega nekoliko minuta, i to uz glasnu muziku iz zvučnika Pionira, ali uspeli smo da pokrijemo nekoliko zanimljivih tema – trku za titulom u NBA, kandidate za MVP nagradu, reprezentacije Srbije i Crne Gore...

“Karlos Buzer uvek govori dok igra, Kevin Garnet takođe, on mnogo priča sâm sa sobom. Sa Garnetom nikako ne smeš da uđeš u raspravu, krene svađa, a on to voli jer ga dodatno motiviše. Ljudi kad ga gledaju sa strane verovatno pomisle: ’Da li je lud’, ali tako on pronalazi dodatni motiv. Uglavnom, sve te NBA zvezde su maksimalno ozbiljne kad počne utakmica, fokusirani su na svoju igru i uglavnom imaju stav koji govori ’pucam od samopouzdanja“, rekao je između ostalog Vučević za B92.

Kompletan intervju sa Nikolom Vučevićem pročitajte u našoj rubrici INTERVJUI.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve