Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 27.04.2015.

17:53

Željko ljut: Gde su navijači?

Trener Fenerbahčea Željko Obradović bio je nezadovoljan podrškom navijača na utakmici sa Anadolu Efesom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Fener je u derbiju turskog šampionata poražen od Efesa rezultatom 84:82.

Tim Željka Obradovića tri kola pre kraja regularnog dela sezone deli sa Darušafakom prvo mesto na tabeli sa skorom 20-7, dok je iza Efes sa 19-8.

„Ja sam veoma direktna osoba, takav sam ceo život. Ovaj klub je prvi put u istoriji obezbedio plasman na završni turnir Evrolige. Večeras smo igrali utakmicu od 19 časova protiv jedne od najboljih ekipa u turskom šampionatu. Nedelja uveče, 19 časova, to je bila prilika za sve da dođu i prepoznaju ono što tim radi tokom cele sezone u Evroligi. Zbog toga se osećam veoma loše. Pre i tokom utakmice bilo je tužno gledati kako nam je hala prazna. Zahvaljujem se ljudima koji su došli, ali meni je teško da razumem ovakve stvari. To što ljudi pričaju o 25 milioona navijača, to je očigledno samo priča. Nastavićemo da se borimo. Imamo još tri utakmice, sve je moguće. Naš cilj je da ponovo budemo prvaci i trudićemo se da to ostvarimo“, rekao je najtrofejniji evropski trener.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve