Nova vest
Košarka

Nedelja, 26.04.2015.

21:53

Vučević u Pioniru: Hvala navijačima

Košarkaš Orlando Medžika Nikola Vučević rekao je da voli da dođe da gleda Crvenu zvezdu kada god mu obaveze dozvole.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Foto: ABA liga

Vučević je došao u Pionir da bodri Zvezdu u drugom meču finalne serije ABA lige protiv Cedevite.

Pristalice domaće ekipe prepoznale su zvezdu NBA lige i pozdravile ga aplauzom.

„Lepo iskustvo. Mislim da svakom igraču i sportisti prijaju ovacije i drago mi je da su me navijači prepoznali. Što se tiče utakmice – lepo iskustvo, puna je hala i navijači bodre svoju ekipu. Volim da dođem i gledam Zvezdu“, rekao je Vučević.

On je dodao da redovno prati igre ekipe za koju navija.

„Ekipa stvarno izgleda super. Mislim da tokom cele sezone igraju na visokom nivou. Sjajno je držati formu toliko dugo, pri toliko velikom broju utakmica. Istrošili su se mnogo protiv Partizana, bila je to naporna serija, pogotovo psihički. Ali uspeli su da se izbore i nadam se da će osvojiti titulu u ABA ligi. Voleo bih da sam gledao polufinalnu seriju uživo, to su potpuno drugačije utakmice. Čak i da je u pitanju prijateljska, bilo bi tenzija, ali drago mi je da je pobedila Zvezda. Mogao je i Partizan, ali su nijanse odlučile. Mislim da je Zvezda bolja ekipa, a ta serija je bila puna tenzije jer je ulog bio veliki – finale i Evroliga“, dodao je Vučević.

Vučević je imao sjajnu sezonu u Orlandu, pošto je prosečno beležio 19,3 poena, uz 10, 9 skokova po meču.

„Igrao sam odlično, drago mi je zbog odličnih igara, ali mi je u isto vreme žao što nismo bolje završili sezonu. Jedno 15-tak utakmica smo izgubili na jednu loptu, ali sam uveren da ćemo za par godina biti veoma opasna ekipa. Za sada idemo korak po korak, ne možemo da ciljamo finale, za početak hoćemo plasman u plej-of. Imamo dobru grupu igrača i sa nekoliko iskusnijih igrača možemo da budemo još bolji, pred nama je bitno leto“, zaključio je Nikola Vučević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve