Nova vest
Košarka

Subota, 25.04.2015.

23:28

Zvezda bez Cirbesa u nedelju?

Centar Crvene zvezde Majk Cirbes gotovo izvesno će propustiti drugu utakmicu finalne serije ABA lige sa Cedevitom, rekao je trener crveno-belih Dejan Radonjić.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Zvezda je povela sa 1-0 u seriji trijumfom sa 68:59, a Cirbes je u duelu sa Zagrepčanima povredio koleno.

“Brine me situacija oko Cirbesa. Teško će igrati u nedelju”, rekao je Radonjić.

Druga utakmica finalne serije igra se već u nedelju od 20.30, takođe u hali “Pionir”, a nemački košarkaš istakao je da ne deluje da je doživeo tešku povredu, ali da će znati posle pregleda.

Povredio sam koleno, ne deluje kao da je mnogo strašno, ali je koleno uvek opasno. Ne znam šta da vam kažem, osećaj je čudan. Idem na preglede u bolnicu, pa ćemo posle njih znati”, istakao je Cirbes.

Pored Cirbesa, za nedeljnu utakmicu je pod znakom pitanja i plejmejker Stefan Jović, koji se loše osećao tokom prve utakmice.

Jović je rekao da se ne oseća najbolje, što se videlo i na terenu, kada smo loše odigrali na zonski presing. Nije povreda, videćemo da li je prehlada, bolest ili nešto drugo. Osećao je malaksalost i nije bio spreman za igru”, naglasio je Radonjić.

Tokom prvog duela finalne serije izgledalo je kao i da je Nikola Kalinić doživeo povredu, ali je on posle utakmice novinarima rekao da je sve u redu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

28 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve