Nova vest
Košarka

Subota, 25.04.2015.

23:21

Radonjić: Dobro smo i dobili

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da njegov tim čeka još teži posao u nastavku finalne serije ABA lige sa Cedevitom, u kojoj ‘crveno-beli’ vode 1:0.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Zvezda je u prvom finalnom susretu slavila sa 68:59, a drugi se igra već u nedelju od 20.30, takođe u hali “Pionir”.

Ušli smo u meč jako dobro, odigrali smo veoma dobro i napravili neočekivanu razliku. Bili smo veoma dobri u napadu, odigrali smo čvrsto u odbrani, ali smo znali da Cedevita neće izgledati tako u drugom delu”, naglasio je Radonjić, “Bili smo svesni kvaliteta Cedevite, nije nam dala da igramo kako smo hteli, ušli smo u seriju grešaka. Dobro je da smo dobili uz 18 izgubljenih lopti. Velike probleme su nam zadavali iz kontranapada i tako pokazali da nas čeka veoma teška serija i neizvesnost”.

Na pitanje o suđenju u drugom poluvremenu, Radonjić je konstatovao da je njegov tim pokazao čvrstinu, uz jednu opasku.

Mogli smo mi pametnije da odreagujemo, ali ne bih o suđenju”, istakao je Radonjić.

Radonjić je takođe naglasio da iako mnogi misle da je Zvezda napravila veliki korak ka šampionskom prstenu, ništa još nije gotovo.

Ne treba trošiti reči o Cedeviti. Čeka nas velika borba. Nije nam potrebna opomena, znamo kakav su oni tim. Svesni smo da nas čeka velika borba. Navijački bismo svi voleli da bude kako se priča, ali je drugačije na terenu. Nismo dobro odreagovali kada je trebalo, tako ne treba da se igra protiv Cedevite”, rekao je Radonjić.

Strateg Zvezde se potom ponovo osvrnuo na 18 poena razlike na kraju prvog poluvremena i pad u igri njegovih izabranika.

Razlika je bila neočekivano velika, ni najveći optimisti nisu mogli da se nadaju da će biti kao prvom delu. Bilo je realno da bude drugačije. Mogli smo pametnije odreagujemo, pa da bude mirnija završnica, ali i da bude neizvesnije. Bila je to slika koja nije realna, ali nije ona rezultiralo takvim nastavkom utakmice, već dešavanja na terenu, ali i reakcije oba tima”, istakao je Radonjić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve