Nova vest
Košarka

Subota, 25.04.2015.

23:15

Repeša: Radili su nam šta su hteli

Trener Cedevite Jasmin Repeša izjavio je da je Crvena zvezda bila bolja u svakom segmentu igre u prvoj finalnoj utakmici ABA lige.

Izvor: ĐN

Autor: ĐN

Default images
Starsportphoto

Zvezda je u Pioniru savladala Cedevitu rezultatom 68:59 najviše zahvaljujući sjajnom startu meča.

’Crveno-beli’ su već posle 15 minuta meča imali 23 poena razlike, dok su gosti iz Zagreba ubacili samo devet poena.

„Zvezda bila večeras bila bolja i zasluženo slavila. Apsurdno je da ekipa koja ima samo dva dana odmora i težak put iz Podgorice za Zagreb, pa u Beograd, bude agresivnija i bolja u drugom delu utakmice. Zašto smo bili tako opušteni i meki? To je pitanje. Dopuštali smo im da rade šta hoće i onu su nas probijali kao da nismo postojali u odbrani. Dobra je stvar da smo pokazali karakter da se vratimo, ali u je svim pokazateljima igre, najviše u šutu i skoku, Zvezda bila bolja i zasluženo pobedila“, rekao je Repeša.

Repeša i je i pored poraza bio zadovoljan što je Cedevita na kraju pokazala da može da ’crveno-belima’.

„Ovo je treći poraz od Zvezde ove sezone. U ligaškom delu u Zagrebu smo izgubili tri sekunde pre kraja, ovde smo bili na minus da pet i po minuta pre kraja. I večeras smo u drugom poluvremenu pokazali da možemo da igramo protiv Zvezde, iako je ona fizički dominantna i napravljena da igra Evroligu“, naveo je Repeša.

Najbolji igrač gostiju Luka Babić kazao je da svi znaju razlog poraza.

„Nema šta puno da se kaže. U prvom poluvremenu nismo uspeli da odigramo kako treba i oni su to iskoristili. Znali smo da će igrati agresivno i nismo uspeli da odgovorimo. Mislim da nam je drugo poluvreme primer i da sutra tako treba da krenemo od prvog minuta“, zaključio je Babić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve