Nova vest
Košarka

Subota, 25.04.2015.

10:39

Dangubić: Odbrana, skok, kontra

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nemanja Dangubić kaže da stav u meču sa Cedevitom mora da bude isti kao onaj u seriji sa Partizanom.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

Crveno-beli u subotu od 21.00 dočekuju Zagrepčane u prvom meču finalne serije plej-ofa ABA lige.

“Period pauze koji smo imali iskoristili smo da se pripremimo za finale. Cedevita je veoma dobar tim, što je ove sezone dokazala mnogo puta. Zasluženo su u finalu, tako da moramo maksimalno ozbiljno i fokusirano da uđemo u meč“, kaže Dangubić.

“Veoma su iskusna ekipa i kompletan tim i na visokim i na spoljnim pozicijama. Ukić i Gordić su više puta bili u ovakvim situacijama. Obratićemo pažnju na sve njihove igrače i pokušaćemo da nametnemo svoj ritam kako bismo energijom i odbranom dobili meč“, dodao je 22-godišnjak iz Pančeva.

Dangubić je potom izdvojio ono što može da bude ključno za pobedu.

“Znači nam što serija počinje u našoj hali i pred našim navijačima. Treba to da iskoristimo i da odigramo meč kao što smo igrali seriju sa Partizanom. Uz odbranu, najvažniji su nam skok i kontra. Mislim da imamo kvalitet da iznesemo završnicu ABA lige“.

Druga utakmica igra se u nedelju od 20.30 takođe u Beogradu, a onda se serija seli u Zagreb.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d