Nova vest
Košarka

Petak, 24.04.2015.

10:49

Kalinić: Želimo prstenje na rukama

Krilni košarkaš Crvene zvezde Nikola Kalinić kaže da je Cedevita odličan tim, ali da se nada pobedi u prvom meču finalne serije ABA lige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“Gostuje nam sjajna ekipa– pobedili su Budućnost u teškoj seriji i dokazali su da su zaista druga ekipa po snazi u Jadranskoj ligi. Očekujem dobru utakmicu, kvalitetnu igru i, ne mogu da kažem našu pobedu, ali imali smo više vremena da se spremimo i nadam se trijumfu“, rekao je Kalinić.

“Odlično su sastavljena ekipa – neki se dugo znaju, još iz mlađih kategorija, kao što Bilan, Babić, Delaš... Pri kraju sezone pridružili su im se i Barać i Tomas, koji su doneli novu dimenziju njihovoj igri, pre svega iskustvo i mirnoću“, dodao je 23-godišnji košarkaš.

Kalinić kaže da je najveći motiv titula prvaka i da će u timu dati maksimum da se ona i osvoji.

“Završili smo ligaški deo kao prvi i mislim da smo favoriti – ne bežimo od te uloge, kao što je njihov trener i rekao. Treba da iskoristimo prednost domaćeg terena i posle toga nam u teoriji treba jedna pobeda u gostima. Naravno, sve je to lepo u teoriji, ali treba to i pokazati na terenu. Bićemo maksimalno spremni i motivisani, želimo da vidimo prstenje na svojim rukama“, zaključio je momak rodom iz Subotice.

Prvi meč finalne serije Crvena zvezda – Cedevita igra se u subotu od 21 sat u hali Pionir.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

87 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve