Nova vest
Košarka

Petak, 24.04.2015.

08:21

Printezis: Bog pomogao da uđe

Krilni centar Olimpijakosa Jorgos Printezis bio je presrećan posle svog koša za pobedu i plasmana Pirejaca na fajnal-for Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Getty Images

“Dao sam koš za trijumf u poslednjoj sekundi, prošli smo na F4 i sve to desilo se na moj imendan, tako da hvala bogu! Za poštovanje je to što smo se ponovo plasirali na fajnal-for, ali još veće priznanje zaslužujemo što smo ekipu kakva je Barselona dobili tri puta za šest dana“, kaže Printezis.

“Kada mi je lopta došla u ruke, nisam imao vremena da razmišljam – samo sam šutnuo, a bog joj je pomogao da uđe. Glavni razlog zašto smo tu gde jesmo jeste jak karakter, možemo da pobedimo bilo koji tim“, dodao je Printezis.

Vasilis Spanulis ponovo je predvodio svoj tim u velikoj pobedi sa 17 poena i 5 asistencija.

“Zaslužili smo plasman i jedva čekam fajnal-for. Dokazali smo da možemo da pobedimo svakoga, ne samo u jednom meču, već i u seriji. Prekretnica je bila poraz u prvoj utakmici – bili smo frustrirani zbog loše igre i to nam je povredilo sujetu. Barselona je odličan tim i moraš da budeš vrlo jak kako bi ih pobedio tri puta u nizu. Uprkos finansijskoj krizi u Grčkoj i razlici u budžetu u poređenju sa drugim timovima, Olimpijakos je i dalje tu – mi smo ujedinjena grupa sa jasnim ulogama u timu i sa mnogo ljubavi“, kaže ’Bili’.

Olimpijakos će se za plasman u novo finale boriti sa CSKA, kojeg je 2012. godine savladao u finalu baš pogotkom Printezisa u poslednjoj sekundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

40 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve