Nova vest
Košarka

Utorak, 21.04.2015.

08:43

Ivanović: Promenili smo mentalitet

Trener Panatinaikosa Duško Ivanović smatra da je njegov tim zasluženo pobedio CSKA i smanjio na 2-1 u četvrtfinalnoj seriji Evrolige.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images
Starsport

“U poređenju s onim što se dogodilo u Moskvi prošle nedelje, bila je ovo potpuno drugačija utakmica. Iako smo izgubili sa 20 razlike, shvatili smo da možemo da se poboljšamo i da budemo konkurentni – mislim da je to razlog našeg drugačijeg mentaliteta u ovom meču“, rekao je Ivanović.

“Igrali smo na način na koji smo planirali i ostvarili smo sjajan trijumf. U poslednjoj četvrtini namučili su nas igrom jedan na jedan i tranzicijom, tome posebno moramo da se posvetimo za sledeću utakmicu. Nadam se da možemo da izborimo peti meč“, dodao je posle pobede trener ’Zelenih’.

Trener CSKA Dimitris Ituduis, koji je 13 godina bio član Panatinaikosa kao deo stručnog štaba, zahvačio se navijačima na toplom prijemu i dodao:

“Kada je reč o meču, stvar je jasna – iako smo dobro počeli, oni su preuzeli kontrolu i tri četvrtine smo jurili rezultat. Imali smo doduše šansu u poslednjem minutu, ali nismo je iskoristili. PAO je bio agresivan u odbrani i odličan u šutu za tri poena“, kaže Itudis.

Četvrta utakmica na programu je u sredu takođe u Atini.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve