Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 20.04.2015.

00:27

DV: Svako zlo ima svoj kraj...

Trener Partizana Duško Vujošević rekao je posle eliminacije u polufinalu ABA lige da je presudio treći meč zbog sudijskog kriterijuma na štetu njegovog tima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
foto: StarSport

"Ekipa koju vodim igrala je krajnje pošteno i dala svoj maksimu, naravno tim ima svoje limite. Protiv ekipe koji ima kvalitet i dužinu klupe kakvu ima Zvezda, ti limiti se u seriji vide. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale. Hvala državi na velikoj pomoći koju je Partizan imao", rekao je Vujošević.

Vujošević je kao ključni trenutak cele serije opet izdvojio treći meč istakavši opet suđenje trojke Belošević, Radović, Javor.

"Moram da kažem da sam još jednom gledao jučerašnju utakmicu koja je bila presudna u seriji gde se potvrdilo skandalozno suđenje. Jedino nisam bio u pravo što sam izuzeo Javora iz toga, koji je takođe bio uključen sa Beloševićem i Radovićem. Takav kriterijum je odlučio utakmicu koja je odlučila celu seriju. Suđenje u ovoj utakmici nije odlučilo pobednika. Mi uvek gledamo kontekst suđenja prethodnih mečeva, time nismo zadovoljni, ali večeras sudije nisu imale nameru da odlučuju utakmicu. Bilo je grešaka, mislim da nije bio faul na šutu za tri poena Vilijamsa, niti četvrta za Dragana (Milosavljevića), bilo je grešaka na obe strane", istakao je trener Partizana.

On se na kraju još jednom zahvalio državi na podršci.

"Hvala publici na ogromnoj podršci, nadam se da će i u nastavku sezone da bude prisutna. Svako zlo ima svoj kraj, što kažu u Crnog Gori, i ovo će se jednom lane zvati, treba to izdržati. U datim okolnostima smo uradili maksimum. Zato se posebno zahvaljujem državi na pomoći. još jednom", zaključio je Vujošević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve