Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.04.2015.

09:45

Šilobad: Navijači udaljeni iz hale

Poslovni direktor Partizana Mlađan Šilobad rekao je da su iz hale udaljene vođe navijača Crvene zvezde, a ne članovi uprave, kako su saopštili crveno-beli.

Izvor: MN

Autor: MN

Default images
Starsport

Zvezda je saopštila da je nekoliko članova uprave i prijatelja kluba, koji su sedeli pored njihove klupe, izbačeno iz hale na poluvremenu meča sa Partizanom.

"Ne mogu da verujem da večiti rival tako reaguje, jer su pripadnici žandarmerije udaljili nekoliko vođa navijača crveno-belih pošto su bili identifikovani", rekao je Šilobad.

Direktor Zvezde Davor Ristović istakao da je nekolicina članova i prijatelja kluba zadržana u jednoj prostoriji u Pioniru.

"Kao prvo, šta su oni tražili na klupi Zvezde, koga su to štitili i od čega? Nije tačno da je reč o članovima uprave kako je rekao Radonjić. Rival je, kao drugo, mada nije važno, na zajedničkom sastanku najavio grupu od sedam-osam članova uprave, da ih tako nazovem, a došlo je skoro duplo više. Ma, nema veze. Sve smo ih uveli, ali vođe navijača, to stvarno nije u redu. Pa da nam još čitaju bukvicu i prozivaju nas, stvarno nema smisla", rekao je Šilobad.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve