Nova vest
Košarka

Nedelja, 19.04.2015.

00:20

KKCZ: Članovi kluba lišeni slobode

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da je nekolicina članova i prijatelja kluba izbačeno iz hale „Pionir“ tokom utakmice sa Partizanom.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Partizan NIS

'Crveno-beli' su slavili sa 95:85 protiv svog 'večitog' rivala i tako poveli sa 2-1 u polufinalnoj seriji ABA lige, a trener Zvezde Dejan Radonjić rekao je da je bio zabrinut kada je video da se pojedini članovi uprave kluba nisu vratili na svoja mesta na poluvremenu.

Iz redova Partizana su potom pojasnili da su određeni navijači zamoljeni da napuste mesta koja su se nalazila tik uz teren, jer su ona određena za članove uprave 'crveno-belih'. Međutim, usledilo je saopštenje u kojem je generalni direktor Zvezde Davor Ristović istakao da je nekolicina članova i prijatelja kluba zadržana u jednoj prostoriji u „Pioniru“.

Zajedno sa ekipom na utakmicu je došlo nekoliko članova i prijatelja kluba u tačnom broju koji je bio predviđen i dogovoren sa predstavnicima Partizana na sastanku za bezbednost koji je održan pre utakmice. Međutim, na poluvremenu nekolicini tih ljudi je iz nekog razloga nije dozvoljeno da se vrate u halu i ne znam na čiju inicijativu je došlo do takve odluke. Policija i Žandarmerija im nije dozvolila ponovni pristup u halu, a tokom drugog poluvremena zadržani su u jednoj od prostorija u Pioniru. Bilo je to prilično neprijatno, jer oni nisu bili uhapšeni, jer za to nije bilo nikakvog razloga, ali su opet na neki način bili lišeni slobode, što je zaista neshvatljivo”, naglasio je Ristović.

Polufinalna serija između Crvene zvezde i Partizana se nastavlja u nedelju od 21 čas, a domaćini će ponovo biti 'crno-beli'.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve