Nova vest
Košarka

Petak, 17.04.2015.

23:10

Ertel: Uplašili smo se

Francuz Tomas Ertel dominirao je sa 16 poena uz 15 asistencija i 6 skokova, ali to nije bilo dovoljno za "brejk" Anadolu Efesa protiv Real Madrida.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: anadoluefessk.org

Efes je predvođen Ertelom i Nenadom Krstićem vodio čak 17 poena razlike u trećem periodu, ali je na kraju poražen 90:85, pa gubi 2-0 u četvrtfinalu Evrolige.

"Razočaran sam. Bila je odlična utakmica. Igrali smo dobro, ali... U poslednjoj četvrtini smo se uplašili i počeli da grešimo. U Turskoj je naša poslednja šansa. Biće drugačije sa našim navijačima", rekao je Ertel.

Trener Efesa Dušan Ivković istakao je da je njegov tim odigrao jedan od najboljih mečeva u sezoni.

"Odigrali smo jednu od najboljih utakmica u sezoni. Nije bila dovoljna ni sjajna partija Ertela. Naš cilj je da pokušamo da izjednačimo seriju na 2-2 i vratimo seriju u Madrid", rekao je Dušan Ivković.

Efes će dočekati Real u utorak, u trećem meču plej-ofa Evrolige. Prvi tim koji ostvari tri pobede plasiraće se na Fajnal-for.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve