Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 13.04.2015.

15:55

KKCZ: Mesta su numerisana

Košarkaški klub Crvena zvezda objavio je da je odlučio da neće biti razmene karata pred polufinalu seriju ABA lige sa Partizanom iz bezbednosnih razloga.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Iz redova ‘crveno-belih’ takođe su istakli da će na taj način njihov tim imati priliku da iskoristi prednost domaćeg terena, kao i da navijači neće moći da promene tribinu po ulasku u halu sa određenog ulaska.

Iako su se dva kluba pre početka sezona o razmeni po 500 karata za ‘večite’ derbije u ABA ligi, iz Zvezde su promenili odluku pred seriju koja će odlučiti o plasmanu u finale, ali i Evroligu naredne sezone.

Odluka je doneta iz bezbednosnih razloga kako bi se spustila tenzija. Na ovaj način će takođe Crvena zvezda biti u prilici da iskoristi prednost domaćeg terena koju je apsolutno zasluženo stekla osvajanjem prvog mesta u ligaškom delu regionalnog takmičenja. Posebno naglašavamo da će prilikom ulaska u halu strogo biti poštovana numerizacija karata. To praktično znači da niko neće moći da bira ulaz, niti će po ulasku u halu biti u mogućnosti da promeni tribinu”, stoji u saopštenju Zvezde.

Crvena zvezda je takođe objavila da će vrata dvorane “Pionir” biti otvorena tri sata pre početka utakmice, ali i da će oko hale biti formirana dva prstena, tako da niko bez karte neće moći da joj priđe.

KK Crvena zvezda apeluje na navijače da navijaju fer i sportski bez ubacivanja bilo kakvih predmeta na teren i upotrebe pirotehničkih sredstava”, dodaje se u saopštenju.

Polufinalna serija počinje u utorak, a ‘crveno-beli’ će biti i domaćini druge utakmice koja je na programu dan kasnije.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

88 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
NBA

Grešna braća Jokić VIDEO

Iako Nikola Jokić i ove sezone dominira u NBA ligi i vodi svoje Nagetse ka odbrani šampionskog prstena, prethodnog dana mediji bruje o njegovoj braći.

Sportal

10:58

5 h

U fokusu

Vidi sve