Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 13.04.2015.

15:08

KK Partizan: Nećete ni vi ući

Košarkaški klub Partizan poručio je Crvenoj zvezdi da ni njeni navijači neće ući u halu “Pionir”, kada ‘crno-beli’ budu domaćini u okviru polufinala ABA lige.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images
Starsportphoto

Iako su se dva kluba na početku sezone dogovorila da pred svaki derbi ustupe po 500 karata ‘večitom’ rivalu, pred borbu za finale regionalnog takmičenja i Evroligu su u redovima Zvezde od toga odustali.

Šampion Srbije je u svom saopštenju istakao da je takva odluka ‘crveno-belih’ pokušaj da se destabilizuju ‘crno-beli’, kako su rekli psihološkim šokovima. Takođe, naglašeno je da nijedan navijač Crvene zvezde neće ući u dvoranu za treći i eventualno četvrtfi duel serije.

KK Partizan NIS obaveštava javnost, a pre svega svoje navijače, da je nakon sastanka bezbednosti uprava Crvene zvezde Telekom objavila i zvaničnu odluku da razmene karata između klubova neće biti i tako prekršila dogovor koji je ustanovljen na početku sezone ABA lige. Tada je na insistiranje crveno-belih, a prihvaćeno od strane kluba iz Humske, odlučeno da klubovi razmene 500 karata za mečeve ove dve ekipe.

Smatrali smo da razmena 500 karata relaksira odnose između navijačkih grupa, poboljšava odnose dva kluba i uvodi derbi sa prisustvom navijača oba tima u oblik košarkaške svetkovine.

Ovakva odluka je jedna u nizu psiholoških šokova kojima pokušavaju da nas destabilizuju i uplaše.

Sigurna posledica takve odluke jeste da na utakmicama u kojima će KK Partizan biti domaćin ni jedan navijač Crvene zvezde, čak i uz pomoć bilo kakve sile, neće ući u dvoranu”, stoji u saopštenju Partizana.

Polufinalna serija između Crvene zvezde i Partizana počinje u utorak, a ‘crveno-beli’ imaju prednost domaćeg terena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

158 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve