Nova vest
Košarka

Ponedeljak, 30.03.2015.

19:47

Galata pala, Srbi solidni

Košarkaši Gazijantepa iznenadili su Galatasaraj sa 76:64, u 24. kolu turske lige i nastavili borbu za plasman u plej-of.

Izvor: AK

Autor: AK

Default images
foto: gaziantepbasketbol.com

Tim Jurija Zdovca je bez povređenog Đorđa Gagića slomio istanbulski tim sjajnim šutem sredinom poslednjeg perioda i stigao 12. pobede koja ga je izjednačila sa Banvitom na osmom mestu na tabeli.

Galatasaraj je poražen drugi put u nizu pa je pao na peto mesto sa 13 pobeda, šest manje od lidera Fenerbahčea.

Gazijantep je do četvrte uzastopne pobede predvodio Tomislav Ružić sa 16 poena, Domen Lorbek je ubacio 12 uz po 3 skoka i asistencije, a po 11 poena dodali su Jaka Laković i Kori Higins, koji je imao i 4 asistencije. Odličan je bio Oliver Stević sa 7 poena i 10 skokova.

S druge strane se istakao Sinan Guler sa 14 poena, Džastin Karter ga je pratio sa 11 poena i 5 skokova, Zoran Erceg je dodao 10 poena i 3 skoka, dok je Vladimir Micov ubacio 7 poena uz 5 skokova i 3 asistencije. Kerem Gonlum je postigoa 9 poena uz 5 uhvaćenih lopti.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve