Nova vest
Košarka

Nedelja, 29.03.2015.

22:35

Radonjić: U utorak kompletni

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je zadovoljan igrom i pristupom ekipe u pobedi nad Mega Leksom u prvom kolu Superlige Srbije.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images
Starsport

"Mislim da smo igrali odlično i da smo ozbiljno pristupili utakmici. Mega je odličan tim, jači nego dok je trajalo takmičenje u ABA ligi. Trebalo nam je malo vremena da obezvredimo njihov napadački potencijal. Uspeli smo to da uradimo, iako smo igrali sa manjom rotacijom", rekao je Radonjić.

Košarkaši Zvezde pobedili su Mega Leks sa 107:83 u utakmici prvog kola Superlige Srbije.

"Na početku utakmice odigrali smo slabije u odbrani. Mega je igrala odlično i koristila sve situacije da poentira. Njihov kvalitet je igra u tranziciji i na veliki broj poena. Mi smo u tom delu u napadu držali kontrolu. U nastavku smo popravili odbranu i nastavili dobro da igramo u ofanzivi. Pogodili smo par šuteva spolja, a dobrom igrom u kontranapadu napravili smo prednost i slavili", dodao je Radonjić.

"Dobro je što smo odigrali ovako dobar meč, ali nije nam ovo prvi put da igramo u nekompletnom sastavu. Bilo je mnogo situacija tokom sezone kada smo reagovali kvalitetno i u ovakvim i sličnim situacijama", naveo je on.

U timu zbog povreda nije bilo Markusa Vilijamsa i Branka Lazića, a trener Zvezde rekao je da se nada da će u utorak na treningu imati kompletnu ekipu.

"Koncentrišemo se na povratak povređenih igrača u trenažni proces, a sve ono što smo da sada napravili želimo da iskoristimo i u narednim utakmicama", rekao je Radonjić.

Zvezdu je predvodio centar Boban Marjanović sa 25 poena i 11 skokova.

"Odigrali smo dobar meč. Prva četvrtina i prvo poluvreme nisu bili baš toliko sjajni, ali na kraju smo popravili odbranu i pružili dobru partiju. Mega ima mladu i veoma dobru ekipu, ali smo odigrali dobro", rekao je Marjanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve